Acasa Actualitate-Interna Firea: O angajată de la evidența populației a fost în Israel impreuna cu sotul infectat cu coronavirus

Firea: O angajată de la evidența populației a fost în Israel impreuna cu sotul infectat cu coronavirus

scris de Misu Andrei
192 afisari

O angajată de la evidența populației a recunoscut miercuri dimineață că a fost în excursie în Israel cu pensionarul de la MAI, angajat la ADP sector 4, în cazul căruia a ieșit pozitiv testul la coronavirus.„Vă informez că am închis biroul de evidență a populației, pentru că o colegă de la acest birou a anunțat abia azi dimineață faptul că a fost în Israel, în excursie, cu pacientul de 60 de ani, fost ofițer, angajat la DSP sector 4. Toate cele 70 de persoane de la biroul de evidență a populației au intrat în izolare la domiciliu, li se vor face testele necesare și dezinfectăm deja toate birourile, toaletele, holurile de acolo”, a anunțat primarul general al Capitalei, miercuri, într-o conferință de presă.

„Pentru urgențele cetățenilor, am luat legătura cu directorul de la evidența populației, va lucra de acasă, va avea computer, aparat foto, ștampilă, documente, ce e necesar pentru a elibera documentele urgente. Deci nu se închide activitatea, ci se lucrează de la domiciliu”, a mai spus Gabriela Firea.

Bărbatul de 60 de ani, ofițer în rezervă al MAI a călătorit în Israel la finalul lunii februarie. El s-a prezentat la spital însă a spus că nu a părăsit țara în ultimele două luni.

Ulterior, s-a stabilit că el are coronavirus și a răspândit virusul altor persoane din jurul său, între care nurorii lui, care este gravidă și nepotului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult