Acasa Actualitate-Interna Florin Cîțu: „Dacă nu erau ascunși în spatele declarațiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în pușcărie”

Florin Cîțu: „Dacă nu erau ascunși în spatele declarațiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în pușcărie”

scris de Misu Andrei
84 afisari

El a dat ca exemple „profețiile” privind o scădere a economiei de 9%, privind incapacitatea României de a se împrumuta sau creșterea prețurilor.

„Nimic din ce a spus PSD nu a fost adevărat. A fost o strategie a PSD de a speria oamenii, de a-i panica. Eu cred că dacă nu ar fi fost ascunși în spatele declarațiilor politice, jumătate din PSD era astăzi în pușcărie. Nu poți să te folosești și să panichezi o întreagă Românie doar pentru a câștiga tu politic”, a spus Cîțu la Digi24.

S-au aruncat niște scenarii care nu aveau niciun fundament. Aceste scenarii au afectat economia, i-au speriat pe români, i-au panicat”, a spus Cîțu, adăugând că a fost o campanie „orchestrată, plătită” pe rețele sociale.

Ministrul spune că România va înregistra în acest an un deficit bugetar de 6,7% din PIB, iar economia va avea o scădere de 2,2% anul acesta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult