Acasa Actualitate-Interna Florin Cîțu: Părinții să fie responsabili.

Florin Cîțu: Părinții să fie responsabili.

scris de Misu Andrei
71 Afisari

Elevii au început școala de luni, în cele trei scenarii prezentate de autorități. Florin Cîțu a transmis în cursul dimineații un mesaj părinților și profesorilor. „Fac un apel către părinți: Să fie respinsabili!. Atunci când observăm simptome la copii, chiar de gripă, este recomandat să rămână acasă”, a spus premierul. În ceea ce privește cadrele didactice, Cîțu le-a transmis că este important să se vaccineze pentru că „este important pentru sănătatea lor și este important pentru sănătatea copiilor”.

Florin Cîțu, premierul României: După multe luni de zile, copiii merg din nou la școală, în cele trei scenarii pe care le-am prezentat deja. Este adevărat, cu multe restricții, și suntem foarte atenți să vedem cum evoluează situația.

Este foarte important să respectăm ceea ce președintele Iohannis a spus la începutul acestei pandemii – să purtăm mască tot timpul, să folosim dezinfectanți și să păstrăm distanțarea socială.

Este foarte important să vedem mesajele care vin în fiecare zi de la Ministerul Sănătății, Ministerul Educației și depinde de noi toți să avem un an școlar fără probleme.

Fac un apel către părinți: Să fie responsabili! Atunci când observăm simptome la copii, chiar de gripă, este recomandat să rămână acasă.

Vom face toate eforturile și vom monitoriza acest lucru și în școli, dar fără susținerea și fără implicarea părinților, acest lucru nu se poate face.

Și nu în ultimul rând fac un apel către profesori să se vaccineze. Este foarte important ca toți profesorii să se vaccineze. Este important pentru sănătatea lor, este important pentru sănătatea copiilor, este important pentru sănătatea tuturor celor care vin în contact cu acești copii. Și este important să avem un an școlar fără probleme.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult