Acasa Actualitate-Interna Florin Cîțu: Susținem în Parlament introducerea certificatului verde pentru activitățile economice, în afara celor esențiale

Florin Cîțu: Susținem în Parlament introducerea certificatului verde pentru activitățile economice, în afara celor esențiale

scris de Misu Andrei
150 Afisari

Premierul interimar Florin Cîțu a anunțat, vineri, după ședința conducerii PNL, că liberalii vor susține în Parlament modificările legislative pentru introducerea certificatului verde COVID-19 la activitățile economice, în afara celor esențiale.

Florin Catu Foto: gov.ro

„O decizie a BEx este ceea de a susține în Parlament demersurile pentru introducerea certificatului verde pentru activitățile economice, în afară de cele esențiale. Vine sezonul de iarnă. Toată lumea vrea să știe cum va funcționa economia. Știu că este un subiect nepopular. Îmi asum acest risc politic, dar este soluția de a menține economia deschisă și de a nu introduce un alt lockdown”, a declarat premierul interimar Florin Cîțu.

Acesta spune că în discuțiile despre categoria spațiilor esențiale intră și magazinele comerciale, supermarketurile, farmaciile.

El a precizat că în Parlament se va întocmi o listă clară cu aceste categorii.

„De obicei, atunci când încep discuțiile despre carantinare ar trebui să avem discuțiile despre acest certificat verde. Eu văd folosirea certificatului verde ca pe o soluție de a ne menține economia deschisă în perioada următoare”, a adăugat Cîțu.

1 comentariu

?????? 18-10-2021 - 01:13

@ Deci, Cîțu afirmă că va face o propunere de creștere a cheltuielilor bugetare cu eliberarea și administrarea de certificate pentru activități economice, ?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult