Acasa Actualitate-Interna Florin Cîțu: Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcția de prefect al Bucureștiului

Florin Cîțu: Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcția de prefect al Bucureștiului

scris de Misu Andrei
120 Afisari

Premierul Florin Cîțu a declarat, miercuri, după ședința de Guvern, că au fost numiți 36 de prefecți la nivel național, 6 posturi fiind momentan ocupate de subprefecți până la nominalizarea prefecților. De asemenea, acesta a precizat că prefectul Bucureștiului, Traian Berbeceanu, a fost eliberat din funcție, însă nu a fost nominalizat un înlocuitor. PLUS l-a desemnat pe președintele filialei PLUS sector 6, Alin Stoica, pentru această funcție.

„Am eliberat 103 prefecți și subprefecți din funcție și au fost numiți 36 de prefecți din 42 și 75 de subprefecți din 85.

Mâine după ora 13.30 vor depune jurământul și începând de mâine seară își vor prelua atribuțiile.

Acolo unde nu au fost numiți subprefecți încă, sunt 6 unde nu sunt, acolo subprefecții vor prelua atribuțiile până la numirea subprefecților.

Traian Berbeceanu a fost eliebrat din funcție. Nu a fost făcută nominalizarea pentru București. Va fi condus de un subprefect”, a afirmat Cîțu.

Pentru funcția de Prefect al Municipiului București, PLUS l-a desemnat pe președintele filialei PLUS sector 6, Alin Stoica. Acesta este de profesie avocat și a lucrat ca expert în domeniul relațiilor de muncă într-o companie multinațională.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult