Acasa Actualitate-Interna Fostul șef al Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost reținut

Fostul șef al Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost reținut

scris de Misu Andrei
24 afisari

Fostul șef al Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a fost reținut, marți, fiind acuzat de înșelăciune și uz de fals, pentru că s-ar fi folosit de documente false care atestau studii necesare angajării în companie. Dimineață, anchetatorii au făcut percheziții în București și Ilfov, la domiciliile acestuia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au transmis că în urma cercetărilor efectuate pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune și uz de fals, s-a luat măsura reținerii bărbatului la care au fost efectuate percheziții în cursul dimineții. Acesta este acuzat că, în mod fraudulos, a folosit, pentru angajarea în cadrul unei companii naționale de interes strategic, documente falsificate ce atestau, nereal, studii superioare necesare ocupării funcției.

Propunerea de arestare preventivă a fost trimisă Judecătoriei Sectorului 1 București. Prejudiciul în acest caz a fost stabilit la peste 460.000 de lei, iar pentru recuperarea lui a fost instituit sechestru asupra a două imobile și a unui cont bancar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult