Acasa Actualitate-Interna Gabriela Firea: Au pus la punct un plan diabolic

Gabriela Firea: Au pus la punct un plan diabolic

scris de Misu Andrei
176 afisari

Primarul în funcție al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat joi, la sediul PSD din Kiseleff, că primarii aleși în Capitală nu au „legitimitate”, pentru că ar fi fost aleși prin fraudă. Firea susține că PNL și USR-PLUS „au pus la punct un plan diabolic.”

„Eu cred că a fost un plan foarte bine pus la punct. Cu câteva zile înainte de alegeri conducerea PNL era resemnată că pierde, după care au făcut acest plan. De aceea stau ei foarte calmi pentru că au avut un plan, dar acesta este un plan diabolic. Nu există niciun fel de legitimitate pentru că au fost aleși prin fraudă”, spune Gabriela Firea.

Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei spune că și exit-pollul de duminică, care o dădea la o diferență de peste 7% de Nicușor Dan, ar fi fost trucat.

„Așa se explică și diferența enormă între mine și Nicușor Dan la exit-pollul de duminică. Exit-pollul a pregătit frauda. A fost cel mai trucat exit-poll de pe planetă. (…) Am auzit că domul prim-ministru este foarte liniștit și calm, deși nu ar fi trebuit să fie, spunând că diferența dintre mine și domnul Dan e considerabilă”, susține Gabriela Firea.

1 comentariu

Negro 02-10-2020 - 07:30

A devenit virala atitudinea PSD-istilor fata de pierderea puterii. Dintre persoanele care au reactionat disproportionat cu esecul la urne doamna Firea a ajuns probabil cea mai penibila. Daca la inscrierea in Partidul Devalizarii Romaniei am considerat ca este o naivitate din partea dumneaei, acum imi dau seama ca aceasta ii este struyctura morala. Gasca de hoti si-a primit la piept pe cea mai vocala propagandista, dar si cea mai grobiana. Desigur, grobianismul ii era in sange implantat de conditia sociala care a indemnat-o sa-si castige painea in Capitala. Dar revelarea acestei insusiri s-a produs acum, cand Partidul ~iubit~ incepe sa-si piarda din putere. Oricum, esecul politic a aratat ca in orice rau e si un bine. Ziarista care a fost nu a putut-o slefui ca persoana pentru ceea ce parea a pastra o oarecare demnitate de cetatean. Vorba industriasilor turci, promovati de fosta primarita cu autobuzele lor rablagite. Halal!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult