Acasa Actualitate-Interna Gelu Voican Voiculescu, bătut până la sânge, scuipat și alungat de revoluționari

Gelu Voican Voiculescu, bătut până la sânge, scuipat și alungat de revoluționari

scris de Misu Andrei
287 Afisari

La Troița din Piața Universității din București a avut loc un incident neașteptat. Mai multe persoane l-au bătut până la sânge, l-au scuipat și l-au alungat pe Gelu Voican Voiculescu de la Troița dedicată eroilor căzuți la Revoluția din 1989.Încă de la sosire, Voican Voiculescu a fost huiduit de cei prezenți, apoi au început actele de violență. A fost lovit, împins, chiar și scuipat, spun surse de la fața locului. A fost nevoie de intervenția jandarmilor, și, în ciuda faptului că au intervenit rapid și au reușit să îl extragă pe Voican-Voiculescu din mijlocul mulțimii furioase, revoluționarul nu a scăpat ușor – s-a ales cu capul spart.

Fostul vice prim-ministru Gelu Voican Voiculescu a venit, sâmbătă, în Piața Universității, locul unde se desfășoară un eveniment de comemorare a eroilor Revoluției, el fiind huiduit de oamenii prezenți la manifestație, aceștia strigând: „Criminalule, cum ai tupeul să vii aici?”.

Gelu Voican Voiculescu a venit în Piața Universității, locul unde mai multe oficialități, între care președintele Klaus Iohannis, au depus coroane de flori, pentru cinstirea eroilor Revoluției, la 30 de ani de sângeroasele evenimente din decembrie 1989.

Vedeti mai multe poze aici

1 comentariu

Raspopitu 21-12-2019 - 16:22

Unde este lazlo tokes?
Eroul principal, cauza cauzelor pentru care timișorenii sau revoltat!!!?! Surse media din 1990, medaliat și apoi repudiat când a dat jos masca și a devenit maghiar cu drepturi nerevendicate încă? Presa dece tace mâlc? Patroni de mass-media (publicitate 99%)cautati subiecte în afara de Caracal? LAZLO…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS