Acasa Actualitate-Interna Guvernul dă asigurări că nu vor fi probleme cu furnizarea energiei electrice și a gazului în această iarnă

Guvernul dă asigurări că nu vor fi probleme cu furnizarea energiei electrice și a gazului în această iarnă

scris de Misu Andrei
58 Afisari

Premierul Nicolae Ciucă a avut, marți, o întâlnire de lucru la Guvern cu responsabilii în domeniul energiei. Potrivit unui comunicat de presă, din discuții a rezultat că România nu va avea probleme în această iarnă cu furnizarea energiei electrice și a gazului.

„Discuțiile au vizat stadiul pregătirilor pentru sezonul de iarnă, din perspectiva evoluțiilor sectorului energetic în România. Din analiză, a rezultat că furnizarea energiei electrice este asigurată atât pentru serviciile esențiale, cât și pentru consumatorii casnici și alte categorii de consumatori. În privința furnizării de gaze, sunt asigurate cantitățile de gaz pentru funcționarea aprovizionării în condiții de normalitate”, se arată în comunicatul Guvernului.

La întâlnire au participat viceprim-ministrul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ministrul Energiei, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Florin Spătaru, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, președintele ANRE, Dumitru Chiriță, reprezentanți ai companiilor Transelectrica, Transgaz, Romgaz și ai Ministerului Mediului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult