Acasa Actualitate-Interna Haos în transportul public din București din cauza ploii

Haos în transportul public din București din cauza ploii

scris de Misu Andrei
59 Afisari

Precipitațiile vin după mai multe zile cu temperaturi foarte crescute. Miercuri dimineață, în București nu erau mai mult de 12 grade Celsius. În apropierea Palatului Copiilor, circulația pe Bulevardul Tineretului a fost deviată, după ce asfaltul a fost acoperit cu apă. Totodată, în apropiere de Piața Sudului, o mașină a rămas blocată în elementele care despart rutele de circulație. Cel mai probabil a derapat, la fața locului intervenindu-se pentru ridicarea vehiculului.

Foto: facebook.com

Ploaia creează probleme și transportului în comun în București. Sunt blocaje pe traseele troleibuzelor și autobuzelor.  Autobuzele liniilor 313, 381 și 673 circulă deviat din cauza acumulărilor de apă de pe Bd. Tineretului (pe Calea Văcărești, Șos. Mihai Bravu, Bd. Gheorghe Șincai). Linia 76 a fost blocată pe ambele sensuri pe Bd. Tineretului, din cauza acumulărilor de apă pe traseu. Troleibuzele întorc la Pod Mihai Bravu.

Sunt probleme și în circulația tramvaielor pe liniile 14, 40 și 55, din cauza unei defecțiuni pe Calea Călărași. În aceste condiții, bucureștenii sunt nevoiți să apeleze la serviciile de car sharing și ride-sharing, platformele afișând tarife de două – trei ori mai mari decât într-o zi obișnuită.

1 comentariu

Tetea 18-05-2022 - 16:15

Mai schimbam si noi intrebarea zilei? sau o tineti pana la alegerile prezidentiale?

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult