Acasa Actualitate-Interna Hotelurile se vor redeschide după 15 mai

Hotelurile se vor redeschide după 15 mai

scris de Misu Andrei
177 afisari

Hotelurile se vor redeschide după 15 mai, dar nu și restaurantele.Premierul Ludovic Orban a anunţat, joi seara, că după data se 15 mai, când se vor relaxa restricţiile, hotelurile se vor redeschide, însă în privința restaurantelor, autoritățile fac, încă, analize pentru a stabili dacă acestea pot relua activitatea.

Ce fură turiştii români din hoteluri şi pensiuni

„Când se vor relaxa măsurile va exista o mişcare mai mare a cetăţenilor, va exista o posibilitate de reluare cel puţin a sectorului hotelier. În ceea ce priveşte reluarea activității la restaurante suntem încă într-o analiză foarte serioasă.În ceea ce priveşte hotelurile, hotelurile cu siguranţă nu vor avea restricţii, hotelurile vor putea funcţiona în anumite condiţii de respectare a unor reguli prin care să se reducă la maxim posibilitatea de infectare. Asta va depinde şi de mişcarea oamenilor şi nevoia oamenilor de cazare”, a spus premierul Ludovic Orban, citat de Mediafax.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult