Acasa Actualitate-Interna Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajații CJ Bihor

Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajații CJ Bihor

scris de Misu Andrei
137 Afisari

Fostul primar al municipiului Oradea, Ilie Bolojan, proaspăt ales preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, a anunţat în prima sa conferinţă de presă de la preluarea funcției că va da afară jumătate din angajații CJ: 86 vor fi concediaţi și vor rămâne 88.

Ilie Bolojan a declarat marți că mulți angajați ai CJ efectiv nu au „obiectul muncii”, dar primesc salarii mari, inclusiv bonusuri de până la 50% pentru participarea la proiecte europene „cu mize mici”. Fondul lunar de salarizare al Consiliului Județean ajunge la 270.000 de euro.


Ilie Bolojan începe curățenia la Consiliul Județean Bihor. Foto: Facebook

Potrivit Bihoreanul.ro, președintele CJ Bihor a anunțat că în prima şedinţă a consiliului, care va avea loc joia aceasta, va supune votului (şi, având în vedere că PNL deţine majoritatea simplă necesară, proiectul va fi şi votat) reducerea organigramei aparatului propriu al instituţiei.

Acest lucru sta înseamnă „reducerea personalului de la 174 de posturi, aşa încât din 1 decembrie ne propunem să rămânem cu 88 de angajaţi”.

1 comentariu

ana 28-10-2020 - 13:39

Având si eu „antecedente ” in administrație, sunt total de acord cu acțiunea „tovarășului”! Sunt foarte mulți care chiar taie frunză la câini,in adminisrație,angajați doar pe criterii politice. Care cum au prins ciolanul,și-au adus in preajmă și membrii clanului și uite-așa s-au inmulțit posturile create special pentru„servicii aduse ajungerii la ciolan ” Un singur „amendament aș aduce „ilusttrului inițiator”de reducere a personalului din instituțiile statului : purificarea să fie făcută strict pe criterii politice și să se facă o purificare drastică pe sfântul criteriu „cei care nu sunt cu noi, trebuie să dispară ”. Altfel nu putem instaura dictatura și nu putem semăna spaima-n dușmanii politici

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS