Acasa Actualitate-Interna In anumite conditii declaraţia pe propria răspundere rămâne valabilă

In anumite conditii declaraţia pe propria răspundere rămâne valabilă

scris de Misu Andrei
111 afisari

Iohannis a spus că se va renunţa la obligaţia de a sta acasă şi se renunţă la obligaţia unei declaraţii atunci când ne deplasăm în interiorul localităţii. ”Deci, atenţie! Putem să ne deplasăm în interiorul localităţii în care locuim fără să avem nevoie de declaraţie, fără să avem nevoie de acordul cuiva. Totuşi, în interesul nostru şi al celor pe care dorim să-i protejăm nu trebuie să exagerăm. Trebuie să renunţăm la care se poate renunţa fără prea mari sacrificii.

sursa presidency.ro

” Ce rămâne totuşi obligatoriu, a mai spus preşedintele, este, în continuare, în prima etapă, interzisă deplasarea în afara localităţii, sigur, cu excepţii. ”Aceste excepţii vor fi enumerate în decizia Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă. Sunt excepţii naturale. De exemplu, cine merge la serviciu sau în afara localităţii pentru muncile agricole, se poate ieşi din localitate pentru sporturi individuale – de exemplu, mersul cu bicileta.”

”Totuşi, când ieşim din localitate este, în continuare, nevoie de o declaraţie, mai puţin în zonele metropolitane unde de exmplu vine foarte multă lume la serviciu. Pentru deplasările în interiorul acestor zone metropolitane nu va fi nevoie de declaraţie. Dar dacă mergeţi din Bucureşti într-un oraş de provincie pentru a rezolva o problemă care se încadrează în acele excepţii aveţi nevoie de o declaraţie scrisă.”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult