Acasa Actualitate-Interna În București, apa caldă este încă rece

În București, apa caldă este încă rece

scris de Misu Andrei
58 afisari

În plină pandemie de coronavirus, problema lipsei apei calde din București continuă. Sute de blocuri din Sectoarele 1 și 6 nu au apă caldă de câteva săptămâni. Oamenii spun că încearcă să obțină informații, însă la telefoanele Termoenergetica nu le răspunde nimeni. Compania a transmis că astăzi ar urma să încheie lucrările, iar situația să revină la normal.

De mai bine de două săptămâni, bucureștenii din sectoarele 1 și 6 nu mai au apă caldă.

Ei să nu pretindă că ne dau apă caldă doar pentru că temperatura e cu un grad mai mare decât al apei reci, spune un locatar.

Ion Stoica, administrator al unei asociații de locatari: Am tot sunat în puncte termice, la compania Termoenergetica, nimeni nu ne spune nimic, este o bătaie de joc fără margini.

Oamenii găsesc soluții diverse pentru a avea apă caldă.

Încălzesc în cratiță, pe aragaz, în ligheane… ce să fac?!, spune o bătrână.

Ne amintim de niște vremuri demult trecute, încălzim apa pe aragaz și, ca urmare, reușim să ne spălăm în acest fel. Am trimis și mail către compania municipală Termoenergetica și am primit pe data de 13 octombrie ca un email standard că a fost înregistrat la sediul lor, probabil vom primi un răspuns care nu ne ajută cu nimic peste o lună de zile.

Reprezentanții Termoenergetica spun că problemele de furnizare a apei calde în sectoarele 1 și 6 ar fi fost provocate de o revizie a CET Grivița, începută la finalul lunii septembrie. Lucrările ar urma să fie finalizate pe 19 octombrie, urmând ca în 24-48 de ore situația să fie stabilizată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult