Acasa Actualitate-Interna In perioada 21 – 25 octombrie, linia de tramvai 41 va fi deviată pentru lucrări la stația de metrou

In perioada 21 – 25 octombrie, linia de tramvai 41 va fi deviată pentru lucrări la stația de metrou

scris de Misu Andrei
64 afisari

Linia de tramvai 41 va fi deviată, de marți până vineri, pentru continuarea lucrărilor la pasajul pietonal de la stația de metrou Parc Drumul Taberei. Societatea de Transport București înființează o linie navetă de autobuz, potrivit Mediafax.

Metrorex a transmis, luni, că în perioada 21 – 25 octombrie linia tramvaiului 41 va fi deviată pentru continuarea lucrărilor la pasajul pietonal de la stația de metrou Parc Drumul Taberei.

Societatea de Transport București va înființa o linie navetă de autobuze ce va prelua fluxul de călători de pe linia de tramvai 41.

Devierea locală a tramvaiului 41 este necesară pentru continuarea și finalizarea tuturor lucrărilor de deviere a rețelelor de utilități (canal 3000, arteră apă, termoficare, rețea de medie presiune gaz și rețea de telecomunicații) existente sub linia de tramvai, pentru eliberarea amplasamentului viitorului pasaj intermodal subteran ce va face legătura dintre stația de metrou Parc Drumul Taberei și piață, cu acces și la refugiile liniei de tramvai 41”, a anunțat, luni, Metrorex.

Etapele de deviere au fost aprobate atât la nivelul Primăriei Municipiului București, cât și la nivelul Societății de Transport București.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult