Acasa Actualitate-Interna Începe astuparea gropilor din București

Începe astuparea gropilor din București

scris de Misu Andrei
89 Afisari

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, miercuri, că va începe astuparea gropilor din asfalt și a dat și un termen pentru finalizarea acestei acțiuni: „Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine”.

„Pe gropile din asfalt am alocat o sumă consistentă în buget. Imediat ce contractul este semnat și vremea ne permite, o să vedeți că începem să acționăm pe segmentul ăsta. Undeva în două luni eu estimez că o să fim bine cu remedierea gropilor din asfalt”, a spus Nicușor Dan.

Primarul general a adăugat că bugetul Administrației Străzilor, „care înseamnă gropi, marcaje și semafoare”, este de 20 de milioane de lei pe 2021.

„Undeva la șapte milioane de lei sunt datorii din 2020. Pe semafoare activitatea de mentenanță, nu de investiții noi, a continuat în limite rezonabile. Pe marcaje începem puțin mai târziu. Pe gropi, imediat ce asfaltul este uscat sutem gata să intervenim și în două luni, pe străzi în administrarea municipalității, o să rezolvăm problema gropilor”, a subiniat Nicușor Dan.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult