Acasa Actualitate-Interna Incidența COVID-19 în București a urcat la 2,97 la mie

Incidența COVID-19 în București a urcat la 2,97 la mie

scris de Misu Andrei
61 Afisari

Incidența cazurilor de COVID în București a ajuns marți la 2,97 la mia de locuitori, în creștere față de ziua anterioară, când era de 2,57. Astfel, Capitala se apropie de sce

Potrivit DSP București, luni, la ora 10.00, incidența cazurilor COVID în Capitală era de 2,97 la mia de locuitori.

Incidența a urcat peste 2 la mie duminică, zi în care a fost înregistrată valoarea de 2,17.

Anterior, incidența era sub 2 la mie, cea mai mică valoare din ultima lună a fost de 0,61, înregistrată în perioada Crăciunului și înainte de Revelion.

De la pragul de 3 la mie intră în vigoare criteriul ratei de vaccinare în rândul profesorilor și angajaților școlii pentru funcționarea cu prezență fizică. Dacă acest prag este sub 60%, elevii fac cursuri online, iar copiii de grădiniță stau acasă. Potrivit ministrului Educației, în București, din cele 655 de unități de învățământ, la ultima raportare 57 aveau rata de vaccinare a personalului sub 60%.

De asemenea, de la pragul de 3 la mie, restaurantele, cinematografele, sălile de fitness și alte activități mai pot funcționa până la maximum 30% din capacitate.

nariul roșu. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult