Acasa Actualitate-Interna Incidența Covid în București a scăzut miercuri sub 16 la mia de locuitori

Incidența Covid în București a scăzut miercuri sub 16 la mia de locuitori

scris de Misu Andrei
117 Afisari

Incidența Covid în Capitală a înregistrat o scădere ușoară, ajungând miercuri sub 16 la mia de locuitori, potrivit datelor Direcţiei de Sănătate Publică.

Rata de incidenţă calculată la 14 zile în Bucureşti este de 15,93 de cazuri la mia de locuitori, arată datele DSP.  Ultima dată când incidența a fost mai mică de 16 la mie a fost pe 15 octombrie, când a foat înregistrată o incidență de 15,83 la mia de locuitori.

În urmă cu o zi, rata de incidenţă a fost 16,13. Luni, era 16,24. Duminică, incidența în Capitală era de 16,38, iar sâmbătă a fost de 16,53.

Acum o lună, pe 27 septembrie, aceasta a avut valoarea de 4,95.

Incidenţa COVID a trecut de 6 la mia de locuitori pe 29 septembrie.

Noile restricții stabilite de Comitetul Național pentru Situații de Urgență și aprobate prin hotărâre de guvern sunt în prezent în vigoare. Astfel, obligativitatea prezentării certificatului verde se aplică pentru o serie de activități, inclusiv pentru intrarea în magazine neesențiale, purtarea măștii de protecție este obligatorie peste tot, inclusiv pe stradă, evenimentele private sunt interzise și s-a reintrodus carantina de noapte la nivel național.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult