Acasa Actualitate-InternaInvestigatii „Fiul nelegitim” al lui Sergiu Nicolaescu, audiat la Poliţie

„Fiul nelegitim” al lui Sergiu Nicolaescu, audiat la Poliţie

scris de P.C.R.
3 afisari

Fostul jurnalist Vasile Rotaru s-a prezentat, joi, la Secţia 14 Poliţie pentru a fi audiat în dosarul deschis după ce datele de identitate ale acestuia au fost folosite într-o acţiune de stabilire a paternităţii trimisă la Judecătoria Sectorului 1 de către un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu.

Vasile Rotaru

Vasile Rotaru a fost citat miercuri seară, prin intermediul unui poliţist, care a mers cu citaţia la domiciliul acestuia, au spus oficiali din Poliţia Capitalei.

Pentru că Vasile Rotaru nu era acasă, documentul în care acesta era anunţat că este aşteptat să se prezinte, joi, la ora 9.00, la Secţia 14 de Poliţie, i-a fost înmânat soţiei sale, au precizat sursele citate.

Fostul jurnalist sportiv Vasile Rotaru declara marţi, pentru Mediafax, că a depus la Judecătoria Sectorului 1 o cerere în care solicită instanţei să renunţe la judecarea celor două acţiuni iniţiate de un pretins fiu al lui Sergiu Nicolaescu, întrucât i-a fost folosită identitatea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult