Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Ultimele informaţii despre sinuciderera lui Adrian Năstase

Ultimele informaţii despre sinuciderera lui Adrian Năstase

scris de D.S.S.
11 afisari

Adrian Năstase este internat la secţia de terapie intensivă a Spitalului de Urgenţă Floreasca şi va fi operat în această dimineaţă după ce s-a împuşcat în zona gâtului cu un pistol. 

Adrian Nastase s-a impuscat si va fi operat (foto mediafax.ro)

Medicul Şerban Brădişteanu a declarat, în noaptea de miercuri spre joi, la Antena 3, că  Adrian Năstase se află internat la Spitalul Floreasca, la Terapie intensivă, că este echilibrat şi că va fi supus unei intervenţii chirurgicale în cursul dimineţii de joi.
‘În acest moment este internat la Terapie intensivă, este stabilizat din punct de vedere al funcţiilor vitale şi vom intra în sala de operaţie în cursul dimineţii. Acesta este planul nostru, va fi o echipă complexă şi vom intra dimineaţă în sală’, a spus specialistul, care a afirmat că Adrian Năstase poate vorbi, dar cu greutate.

El a susţinut că glonţul a intrat printr-o parte şi a ieşit prin alta, în regiunea mijlocie a gâtului. ‘În momentul când un proiectil pătrunde şi străbate o distanţă în ţesuturile umane, fără discuţie primul risc este să distrugă ţesuturi importante şi al doilea risc pe care îl şi combatem acum este infecţia. Proiectilul nu este steril’, a spus Brădişteanu, care a menţionat că Adrian Năstase este diabetic, cardiac şi hipertensiv.

Brădişteanu a explicat că intervenţia chirurgicală nu poate avea loc în cursul nopţii, fiind nevoie de stabilizarea funcţiilor vitale şi investigaţii cât mai complexe. Brădişteanu a declarat că au fost solicitate de către medici toate consulturile, începând cu chirurgie, ORL, chirurgie plastică. La rândul său, dr. Ioan Lascăr, şeful Departamentului de chirurgie plastică a Spitalului Floreasca, a declarat, pentru Agerpres, că fostul premier a fost supus unui consult interdisciplinar. Prof. dr. Mircea Beuran a precizat  că pacientul trebuie supravegheat pentru că ‘trauma are dinamică’ şi a adăugat că familia a solicitat în scris să se păstreze confidenţialitatea şi să nu se dea detalii despre situaţia acestuia.
 Adrian Năstase a fost adus la Spitalul Floreasca, miercuri seară, după o tentativă de suicid.
 

 

7 comentarii

BULA 21-06-2012 - 09:02

Vad ca il declarati deja mort pe Nastase.

Tache 21-06-2012 - 09:05

Sinuciderera nu este sinuciderea, ci durerea rezultata in urma tentativei.

kiki 21-06-2012 - 09:28

e vrajala ca nu suporta detentia trebuie urmata de verificarea deciziilor economice si recuperarea prejudicilui hai baieti luati la mina contractele
LA PUSCARIECU HOTII SAU CA SA SCAPATI DATI REPEDE LEGEA SALARIZARII PE ORA SA DATI SALARII CA N UE DE 20 EURO PE ORA SA TACEM CA NU MAI PUTEM PLATI DIN 800 RON

Tache 21-06-2012 - 10:13

Romanii Nu il vor pe traian basescu mort. Moartea lui ar produce un sentiment de insatisfactie. Romanii vor sa asiste in direct la TORTURAREA lui traian basescu.

Huhu Ciu 22-06-2012 - 09:11

Corect!.

Tache 21-06-2012 - 10:16

Ura este un sentiment uman, normal, dat de catre bunul Dumnezeu. Trebuie sa uram pacatul, sa uram crima, sa uram minciuna, hotia, curvia, mandria, desartaciunea, uratul si pe traian basescu.

Huhu Ciu 22-06-2012 - 09:10

Corect!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult