Acasa Actualitate-InternaInvestigatii 13 capete de acuzare pentru Silviu Ionescu

13 capete de acuzare pentru Silviu Ionescu

scris de Ziua Veche
1 afisari

Procuratura din Singapore a pregatit 13 capete de acuzare impotriva fostului insarcinat cu afaceri al Romaniei in aceasta tara, Silviu Ionescu, gasit responsabil de doua accidente in decembrie, soldate cu moartea unei persoane si ranirea altor doua, relateaza The Straits Times, citata de Mediafax.


Potrivit unui comunicat al Ministerului de Externe din Singapore, acuzatiile includ provocarea decesului prin conducere imprudenta, provocare de rani grave prin acte pripite si refuzul de a opri, de a ajuta sau de a accepta un raport al politiei dupa accidente. Totodata, ministerul l-a convocat pe ambasadorul roman in Singapore, Aurelian Neagu, cu sediul la Tokyo, pentru o intalnire, saptamana viitoare, in vederea discutarii acuzatiilor.

0 comentariu

junior 18-05-2010 - 14:26

agenturili

Adrian D 18-05-2010 - 15:20

” Cristoiu: „Domnul Boc si-a depus demisia acum doua saptamani”
Cunoscutul jurnalist Ion Cristoiu a declarat la RealitateaTV ca, din informatiile pe care le are, premierul Emil Boc si-a depus demisia. „Domnul Boc si-a depus demisia acum doua saptamani, din cate stiu eu”, a spus jurnalistul, refuzand sa ofere alte detalii.Informatia a fost negata de vicepresedintele PDL, Cezar Preda, prezent si el in studioul RTV: „Eu nu pot sa confirm asa ceva, nu pot sa cred si nu-mi convine asa ceva, ca un presedinte de partid sa fi facut gestul asta”, a declarat Cezar Preda.Totusi, nu este pentru prima data cand se vorbeste despre schimbarea premierului. Saptamana trecuta jurnalistii de la Inpolitics au publicat un articol despre o iminenta schimbare a sefului Guvernului…”

ala bala portocala 19-05-2010 - 06:53

de ce se simt atat de jicniti acesti tovarasi… nu ei au instigat si minerii sa vina in Bucuresti? Evident acum PSD-istii nu mai au bani si incearca sa se alieze miscarilor sociale sau chiar sa le sprijine prin punerea la dispozitie de autocare … Pacat de cei pe care-i manipuleaza.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult