Acasa Actualitate-InternaInvestigatii 24 kg de bijuterii din aur furate din Bucur Obor

24 kg de bijuterii din aur furate din Bucur Obor

scris de Ziua Veche
9 afisari

 

.Două societăţi comerciale aflate una lângă alta, in interiorul magazinului Bucur Obor au fost sparte, joi dimineaţa de hoţi, valoarea pagubelor înregistrate fiind de aproximativ 670.000 de euro. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan, cele două ”magazine” nu aveau măsuri de securitate.

”Numai o societate avea seiful încastrat. Într-un seif se aflau 10 kilograme de aur iar în altul 14 kilograme de aur. Paznicii nu se aflau în zonă”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei. El a spus, citat de Agerpres, că, în urmă cu două săptămâni, societăţile comerciale au fost verificate şi avertizate să-şi ia măsuri de protecţie. ”Nu au făcut acest lucru. Opinăm că legea trebuie modificată, în sensul unor prevederii unor sancţiuni mai mari pentru cei care nu-şi iau măsuri de siguranţă”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

0 comentariu

hasu 29-05-2010 - 11:38

ca doar nu-i ajutau extraterestii sa ajunga la putere. aia pe langa „verisoare” ii mai au si pe iliescu, vanghelie si hrebenciuc. e mai de rau. toti sunt o apa si un pamant.

caramache 29-05-2010 - 14:49

Ce te asteptai de la scribul stakanovist Janos Grosan, roman impartial, chiorlaborator cu plaivazul pe kroampe, klisa si tcheputze – nu vezi cit de mult ii luceste tzeasta politica ? Eu de mult mi-am dat seama cine sunt verisorii sai deoarece cheliosul are o gramada de pesti carora le suge laptzii ( evident impartial si in mod principial contra palinca si capital ).
Pai nu este el un multilateral dezvoltat insanepizdist ?

ioan 30-05-2010 - 06:23

Trebuie stiut un lucru clar cam tot spectrul politic si-a dovedit incapacitatea de a guverna tara. Dovada este faptul ca Romania a inregistrat dupa 20 de ani de guvernare democratica un mare regres.La „realizarea” acestui regres au contribuit toate culorile politice in frunte cu liderii lor! Daca era vorba de progres, acum se vorbea despre cresterile salariale si a veniturilor din pensii. Realitatea este insa inversa si anticipam o degradare a conditiile de viata ale romanilor!
Consider ca Dl Grosan a intuit si comparat foarte bine fenomenul politic, ceea ce nu poate decat sa-i faca cinste.
Ar fi o lectura placuta ideiile argumentate, ale celor care posteaza in locul trivialitatilor, cu iz partinic. Nu merita luata apararea nici unui partid, numai daca va ganditi la faptul ca era la un pas sa ajunga ministru de interne un interlop. Atunci ce incredere sa mai ai, in partide, acel interlop este doar varful unui aizberg numit Politica Romaneasca in care zace bine conservata imoralitatea acestei tari. In acest timp cetatenii sunt o masa de manipulare, pusi sa se sfasie intre ei, pe criteriul….. „hai sa vedem care o duce mai prost!” „Divide et impera” a fost readus din evul mediu de catre politicienii de astazi cu un cinism care il depaseste pe cel a lui Machiavelli!

sorge 30-05-2010 - 14:57

Mi a spus o si tata ,Dumnezeu sa l odihneasca .
Guvernarea este o afacere pe termen mediu :4 ani !
Bagi bani sa scoti un sau niste politicieni si daca cistiga ai sanse sa te imbogatesti .
In mandatul 2.000-2004 si PSDisti si au bagat boturile in fondurile publice ,pina la urechi ,de le au iesit prin urechi .Pt ca nici Iliescu nu mai putea candida ,era un ultim mandat .
Sub acest aspect si PDLul este in aceiasi situatie :Basescu nu mai poate candida .
Si atunci …bagati baieti !

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult