Acasa Actualitate-InternaInvestigatii 150 de kilograme de heroină la Săpânţa

150 de kilograme de heroină la Săpânţa

scris de M.A.
8 afisari

Un cetăţean de origine italiană care deţine o firmă în comuna Săpânţa a fost reţinut de DIICOT şi Serviciul de Combaterea Crimei Organizate fiind suspect de trafic de droguri.

Heroina (virtualarad.net)

Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, citate de Agerpres, se estimează că au fost găsite 150 de kilograme de droguri (heroină) într-o hală industrială aparţinând cetăţeanului italian. De asemenea, au fost efectuate razii într-un club din municipiul Sighetu Marmaţiei aparţinând acestuia cât şi la domiciliul său. Anchetatorii bănuiesc că italianul distribuia drogurile tinerilor care frecventau clubul. Acelaşi surse din rândul anchetatorilor au menţionat că transportul de heroină a fost filat timp de trei zile, iar drogurile au intrat în România pe filiera Turcia-Bulgaria-Constanţa, ajungând în Maramureş pe 30 martie. Maşina a fost interceptată la graniţă dar ofiţerii DIICOT şi poliţişti de la Combaterea Crimei Organizate din Cluj şi Maramureş au urmărit transportul pentru a-l descoperi pe destinatar.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult