Acasa Actualitate-InternaInvestigatii 20 kg aur furate în 2010. Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman

20 kg aur furate în 2010. Percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman

scris de A.B.
2 afisari

Nouă percheziţii au avut loc miercuri dimineaţă în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman, fiind vizate mai multe persoane suspectate că la sfârşitul anului 2010 ca au furat două casete de valori dintr-un magazin din zona Bucur Obor ce conţineau peste 20 de kilograme de aur.  

perchezitiiPotrivit Poliţiei Capitalei, persoanele suspectate în cazul furtului de la sfârşitul anului 2010 vor fi duse la audieri. La percheziţii participă poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 2. Acţiunea este efectuată cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din Poliţia Română, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bucureşti. În noaptea de 1 spre 2 decembrie 2010, două seifuri ce conţineau peste 20 de kilograme de aur au fost furate dintr-un magazin din complexul comercial Obor. Hoţii au intrat atunci în magazin forţând uşile de la intrare. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei din acea perioadă declara că într-unul dintre seifuri erau două lingouri din aur ale Băncii Naţionale Române, pentru care nu s-a asigurat nicio măsură de protecţie. Furtul a avut loc la trei săptămâni după ce proprietarii firmele primiseră avertisment, în urma unui control al poliţiei, pentru că nu asigurau măsuri de pază corespunzătoare.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult