Acasa Actualitate-InternaInvestigatii 21 de hoţi care operau în Franţa au fost arestaţi

21 de hoţi care operau în Franţa au fost arestaţi

scris de Z.V.
4 afisari

Mai multe percheziţii au avut loc marţi dimineaţă în Maramureş şi Timiş într-un dosar privind furturi de aproximativ trei milioane de euro comise de români în Franţa.

Hoti care operau in Franta au fost arestatiPotrivit DIICOT, procurorii au făcut 15 percheziţii domiciliare în judeţele Maramureş şi Timiş, pentru depistarea a 21 de persoane pe numele cărora au fost emise mandate europene de arestare de către Tribunalul de Mare Instanţă din Bordeaux, Franţa, pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi furt calificat pe teritoriul statului francez, informează Mediafax.

De asemenea, autorităţile franceze fac cercetări cu privire la 62 de fapte de furt, comise de către cetăţeni români, în perioada ianuarie 2010 – martie 2011, din staţiuni franceze, marfa sustrasă constând în mare parte din bunuri electronice, televizoare, băuturi alcoolice şi produse cosmetice. Valoarea estimată a prejudiciului este de trei milioane de euro.

Procurorii DIICOT au acţionat simultan cu autorităţile judiciare din Franţa, Austria, Germania şi Ungaria. Poliţia Română informează că 21 de persoane au fost reţinute.

1 comentariu

Sasu 05-04-2011 - 12:09

Au fost si sunt ai vostri.
Antrenatzi de voi mine sunt liberi din lipsa de probe.
Sapta-luna viitore o pun iara afacerea pe piciore.
Cum explicatzi voi ca 21 de persone sau oganizat sa fure si de ce din Frantza ??? Absolut tote 21 cind ia cautat Politzia erau acasa la Romania ??

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult