Acasa Actualitate-InternaInvestigatii 4 morţi şi 40 răniţi după ce un autobuz a căzut de pe un dig

4 morţi şi 40 răniţi după ce un autobuz a căzut de pe un dig

scris de Ziua Veche
35 Afisari

40 de persoane au fost rănite, iar alte patru au murit, joi dimineaţă, la Tulcea, după ce un autobuz în care se aflau cel puţin 60 de pasageri s-a răsturnat de pe un dig care face legătura cu zona industrială a oraşului.

 Accidentul s-a produs pe un dig de apărare al oraşului, unde autobuzul circula în condiţiile în care drumul principal este în lucru.

Adjunctul şefului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Tulcea, Vasile Macsimov, a declarat că în autobuz se aflau cel puţin 45 de persoane, majoritatea femei, angajate ale unei fabrici de textile din Tulcea.

Potrivit sursei citate, autobuzul a derapat pentru că şoseaua era umedă şi s-a răsturnat de pe dig.

În urma accidentului, plafonul autobuzului a cedat, iar pasagerii au fost prinşi sub caroserie, pentru scoaterea acestora intervenind echipele de descarcerare.

Reprezentantul ISU a precizat că patru persoane au murit, iar cel puţin 40 au fost rănite, fiind duse cu ambulanţele la spitalul din Tulcea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult