Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A aparut inca o arma furata de la Ciorogarla

A aparut inca o arma furata de la Ciorogarla

scris de Ziua Veche
3 afisari

.Inca o arma care face parte din arsenalul furat de la unitatea militara de la Ciorogarla in ianuarie 2009 a fost predata politistilor de un cetatean din comuna Bacu, judetul Giurgiu.


Anchetatorii vor realiza de urgenta o expertiza balistica pentru a se stabili daca s-a tras cu aceasta arma si se vor efectua verificari cu privire la posibila folosire a acesteia in comiterea unei infractiuni. Pana acum, au fost descoperite de procurori 35 de arme din cele 62 furate de la unitatea militara. In urma perchezitiilor efectuate, au fost arestate 14 persoane, multe din clanul Eugen Preda. Acestea sunt suspectate de trafic de droguri, dar si de posibile savarsiri de crime care au, deocamdata, autor necunoscut.

0 comentariu

mihai podaru 16-05-2010 - 15:42

exista 2 ipoteze mari si late:
1)nu a mai facut fata presiunilor politice si instigarilor la abuzuri de la mai marii lui.(la fel ca procurorul panait.pana acum situatia era invers, vezi subofiterul dias ce s-a sinucis din cauza vestitului procuror Doana
2)or persoanele abuzate de dna prin inscenari judiciare, presiuni, amenintari…..au inceput sa nu mai suporte si mai „sinucid”procurorii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult