A ars de vie pentru a salva o altă fată.Vezi cine era eroina | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A ars de vie pentru a salva o altă fată. Vezi cine era eroina

A ars de vie pentru a salva o altă fată. Vezi cine era eroina

scris de R. C.P.
4 afisari

O studentă a murit joi seara într-un incendiu produs în restaurantul “Pub 75” din Iaşi.

Incendiu in campusul din Iasi

foto: Evz.ro

Unul dintre colegii victimei, Sorina Ferari, a declarat că aceasta a plecat cu două prietene să ia cina într-un alt local din campus. Sorina Ferari se afla în trecere pe lângă restaurant, în momentul în care a observat flăcările. A intrat în local, a luat un stingător şi a reuşit să salveze o altă fată, prinsă în incendiu, informează evz.ro.

Colegii spun că Sorina Ferari era mereu săritoare şi ajuta pe toată lumea. Învăţa bine, era integralistă şi anul viitor ar fi terminat Dreptul. Era din Gura Humorului, iar în aprilie ar fi împlinit 21 de ani.

“Tânăra care a murit se pare că era din afara localului, a intrat în interior ca să salveze pe cineva şi, din păcate, ea a fost cea care a sfârşit acolo. Nu se ştie clar dacă cea de-a doua victimă, fata care a fost internată în spital, era sau nu angajata acelui restaurant. Deocamdată, incendiul a fost încadrat la accident periculos. Se fac cercetări pentru a se stabili exact împrejurările în care a avut loc incidentul”, a declarat George Albulescu, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Iaşi.

Medicii spun că tânăra ranită ar putea sta în spital câteva zile. De la locul indendiului, aceasta a fost transportată la Spitalul de Urgenţe Sf. Ioan, dar a apoi a fost transferată la Spitalul de neurochirugie.

5 comentarii

liviu1 21-01-2011 - 14:40

Oameni buni, ceea ce se intampla in campusurile universitare, ca urmare a acelei asa numite “autonomii-universitare”, este o foarte mare nenorocire si pestilenta care are efecte nebanuite asupra intregii activitati din universitati ! Sub masca obtinerii de “venituri proprii” s-au inchiriat pe spagi barosane fostele cantine sau spatii cu anumite destinatii pentru tot felul de “pub”-uri si discoteci unde sa se distreze saracu’ student dupa munca epuizanta de la scoala !!! Mai nou in spatiile campusurilor se construiesc bodegi in toata regula unde sa se distreze tot studentu’ … Ca doar asta este cererea !!! Alcool si sex cat cuprinde ! Acum sigur ca imi vor sarii “libertinii” in cap, pseudo-doctii, ca sunt nu stiu ce cripto-comunist si ca nu ii las pe studenti sa se mai si distreze … Da, sa se distreze dar dupa o munca adevarata nu dupa o distractie continua !

Toate bodegile si “pub”-urile din campusuri si din jurul campusurilor (care nici astea nu ar fi trebuit sa primeasca autorizatie de functionare daca sunt situate la mai putin de UN KILOMETRU de campus !) sunt niste simple surse de zgomot, pestilenta si nenorocire din toate punctele de vedere. In campusuri trebuie sa existe cantine in care sa se manance si sa se bea NUMAI APA, si asa numite cafeterii in care eventual sa se bea un suc sau o cafea … Autonomia universitara nu ar trebui sa aiba nicio legatura cu aceasta treaba, universitarii implicandu-se eventual pentru mentinerea unui climat UNIVERSITAR in campusuri si nu a unor bodegi sau discoteci !

iuliu 21-01-2011 - 23:27

Subscriu la ce scrie liviu1.Am trait o studentie normala in urma cu 25 de ani si ma doare sufletul sa vad dezastrul de acum. Ma infior la gandul ca in asemenea campusuri se formeaza elita Romaniei!

Cristina 21-01-2011 - 23:48

Sorina facea in paralel cu dreptul si postliceala sanitara din Suceava. Eram colega cu ea. Era o fata care statea in banca ei, o colega buna, pietenoasa. Condoleante familiei.

liviu1 22-01-2011 - 00:06

Cred ca in momentele astea ar fi foarte utila parerea ta cu privire la bodegile din campus.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult