Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE. A doua femeie înjunghiată marţi în Timişoara. Agresorul a fost prins

UPDATE. A doua femeie înjunghiată marţi în Timişoara. Agresorul a fost prins

scris de C.F.V.
2 afisari

UPDATE 18.50. O a treia femeie a fost înjunghiată în această după amiază, fiind atacată tot din spate, scrie pressalert.ro. Atacatorul a fost prins pe bulevardul Cetăţii din Timişoara de poliţiştii locali, conform lui Dorel Cojan, directorul adjunct al Poliţiei Locale Timişoara.

Aurel Mandrila

“Când a atacat o altă femeie aceasta a ţipat. O echipă aflată în patrula a coborât din maşină şi a plecat în urmărirea suspectului, identificat ca fiind Mândrilă Aurel, 32 ani, din Lupşa de Jos, comuna Broşteni, judeţul  Mehedinţi”.

Agresorul şi-a recunoscut vina în toate cele trei cazuri de înjunghiere. Gheorghe Jurconi, poliţistul local care l-a prins pe Mândrilă, spune că acesta i-a declarat motivele pentru care a devenit violent. „Am suferit o decepţie în dragoste! Am fost înşelat! Le-am înjunghiat pentru că nu mai suport femeile”, ar fi mărturisit Aurel Mândrilă, agresorul.

————–

O femeie în vârstă de 45 de ani a fost înjunghiată în spate cu un cuţit, marţi după-amiază, pe un bulevard din municipiul Timişoara, de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit, fiind al doilea incident de acest fel petrecut în cursul acestei zile.

ambulanta_smurdPurtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea, a declarat corespondentului Mediafax că o femeie de 45 de ani a fost înjunghiată de un bărbat care a venit din spatele ei, pe Bulevardul Circumvalaţiunii din Timişoara, în apropierea blocului în care aceasta locuieşte.

O altă femeie, în vârstă de 23 de ani, a fost înjunghiată cu un cuţit în zona abdomenului, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Clinic Municipal din Timişoara.

Incidentul s-a petrecut, marţi la prânz, în zona UMT din Timişoara, în apropierea Pădurii Verzi. Ea le-a declarat poliţiştilor că a fost înjunghiată de un bărbat necunoscut, care apoi a fugit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult