Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A fost identificat bărbatul găsit carbonizat în curtea unei şcoli

A fost identificat bărbatul găsit carbonizat în curtea unei şcoli

scris de D.S.S.
3 afisari

Criminaliştii şi poliţiştii Serviciului Omoruri din Bucureşti au identificat bărbatul incendiat, săptămâna trecută, în curtea Grupului Şcolar Electronică Industrială, fiind vorba despre un braşovean de 54 de ani care venise în Capitală în 19 iulie.

Vasile Tataru

Procurorii şi poliţiştii au stabilit că victima este Vasile Tătaru, de 54 de ani, din judeţul Braşov, fapt confirmat şi de analiza ADN, potrivit unui comunicat de presă de miercuri al Poliţiei Capitalei.

În urma investigaţiilor si audierilor, a rezultat faptul că acesta a plecat de acasă în 19 iulie, cu un maxi-taxi, în direcţia Bucureşti şi a ajuns în aceaaşi zi în zona Bucur Obor.

În ziua plecării, bărbatul purta o cămaşă albă, pantaloni din stofă de culoare închisă şi purta o pălărie gri, uzată. El avea asupra lui un sac din material textil, de culoare galbenă.

Poliţia Capitalei face apel la public de a furniza informaţii despre bărbatul din Braşov, precum şi despre traseul acestuia prin Bucureşti. Cei care au informaţii despre victimă sunt rugaţi să sune la 112.

Autorităţile au fost sesizate, miercurea trecută, în jurul orelor 3.00-4.00, de locatari ai blocului din apropierea şcolii, care spuneau că au auzit o bubuitură. Locatarii, împreună cu paznicul şcolii, au mers în curtea din spatele Grupului Şcolar, unde au văzut bărbatul incendiat şi au stins cadavrul.

Medicii legişti spuneeau că nu este cert dacă bărbatul găsit într-o curte a Grupului Şcolar Electronică Industrială din Bucureşti ar fi murit prin incendiere sau înainte. Ei stabiliseră însă că acesta nu a fost împuşcat, neexistând răni provocate de vreo armă. Bărbatul era legat atât de mâini, cât şi de picioare.

Bărbatul avea păr de culoare şanten închis şi ochi căprui-verzui. El avea o placă dentară mobilă pe maxilar şi una fixă pe mandibulă. Acesta suferise o intervenţie chirurgicală la femurul drept, unde avea o placă metalică. Între piciorul stâng şi cel drept există o diferenţă de un centimetru, astfel că bărbatul şchiopăta vizibil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult