Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A fost identificat principalul suspect care ar fi ucis-o pe Raisa. Necropsia arată că a murit sugrumată

A fost identificat principalul suspect care ar fi ucis-o pe Raisa. Necropsia arată că a murit sugrumată

scris de D.P.
266 Afisari

Raisa, fetiţa de doi ani din Dolj, găsită moartă lângă casă, a fost cu siguranţă ucisă. Iar în urmă cu câteva ore a fost ridicat de acasă principalul suspect – chiar verişorul copilei, un adolescent de 15 ani.

Tânărul a fost audiat şi marți, iar miercuri anchetatorii l-au ridicat din nou. Băiatul nu recunoaşte cele întâmplate, iar procurorii comunică dificil cu el, pentru că se exprimă cu greutate. La audierile care au loc au fost chemaţi şi părinţii suspectului. De altfel, tatăl tânărului a fost cel care a găsit cadavrul fetiţei.

Pe de altă parte, necropsia a stabilit că Raisa a fost sugrumată şi asta i-a adus sfârşitul. Drept urmare, dosarul penal a devenit unul pentru omor.

Au ajuns la fața locului și părinții fetiței, veniți din străinătate. 

În ziua dispariţiei, fata a intrat să mănânce pâine de la verişorul ei. A rămas în curte şi în aproximativ o jumătate de oră a fost omorâtă.

O cameră de supraveghere a filmat-o intrând în curte, dar copila nu a mai ieşit vie de acolo.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult