Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A fost prins asasinul prostituatei românce din Italia

A fost prins asasinul prostituatei românce din Italia

scris de M.I.
0 afisari

Cetăţeanul italian Luca D’Alessandro (18 ani) a fost arestat luni sub acuzaţia de crimă în cazul româncei Silvia Elena Mînăstireanu (20 de ani) găsită moartă în ziua de 23 decembrie în localitatea Francavilla /Chieti/, informează agenţia de presă ANSA, citata de Agerpres.

crima_dubla_vaslui

A fost prins asasinul prostituatei românce din Italia

Tânărul se ascundea în casa bunicilor din aceeaşi localitate. La momentul arestului nu şi-a motivat gestul, dar asupra lui au fost găsite cele cinci telefoane celulare ale victimei, cheile de la apartamentul acesteia, precum şi actele şi banii româncei. Investigatorii l-au descoperit cu ajutorul listei conversaţiilor telefonice purtate de cei doi.
Forţele de ordine presupun că cearta celor doi din ziua de 23 decembrie s-a finalizat cu o crimă. Unul dintre motive ar fi cererea din partea italianului de a renunţa la prostituţie. În faţa refuzului fetei, acesta ar fi reacţionat agresiv.  Presupusul criminal este elev al Institutului Industrial din Chieti şi avocatul lui, Marco Femminella, a povestit că tânărul este confuz şi că nu a realizat încă ceea ce a făcut.

O dovadă este şi faptul că presupusul asasin a încuiat uşa la plecare, după ce a comis gestul.  Vecinii româncei au povestit că au auzit urlete dinspre apartamentul acesteia în seara de 23 decembrie, dar nu au intervenit având în vedere meseria acesteia. Luca D’Alessandro, singurul suspect, a intrat în vizorul autorităţilor judiciare şi sanitare în urmă cu trei luni după ce a fost transportat la spital sub efectul substanţelor stupefiante. Adolescentul a fost internat la secţia de psihiatrie a spitalului Lanciano din Chieti. Părinţii acestuia au declarat că băiatul lor a căzut în depresie profundă în ultimele luni.

1 comentariu

Lupu Ardelean 27-12-2011 - 14:09

Prostituata romanca in Italia?!
Superb export…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult