Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A fost prins hotul de la Timisoara

A fost prins hotul de la Timisoara

scris de Ziua Veche
4 afisari

.Principalul suspect in cazul jafului armat care a avut loc, luni, la o casa de pariuri aflata intr-un cartier de la periferia municipiului Timisoara, de unde s-a furat suma de 17.000 de lei, a fost prins, miercuri, de politistii din Timis, fiind vorba despre un tanar de 22 de ani din oras.

Purtatorul de cuvant al Politiei Timis, Marinela Apostolache, a declarat, potrivit Mediafax, ca politistii au reusit sa il prinda, miercuri dupa-amiaza, pe principalul suspect in cazul jafului armat care a avut loc la o casa de pariuri din Timisoara.

Ea a precizat ca este vorba de un tanar de 22 de ani, din municipiul Timisoara, iar acesta urmeaza sa fie dus la audieri la sediul Politiei Timis.

Jaful armat a avut loc, luni dimineata, in jurul orei 9.00, la o casa de pariuri aflata pe strada Simion Barnutiu din Timisoara.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Timis, Emil Andrei, afirma ca un barbat a intrat in incinta casei de pariuri avand in mana un pistol. Barbatul a amenintat-o pe una dintre cele doua angajate aflate in unitate la acel moment, dupa care a inchis-o in baie, alaturi de cealalta colega a sa, care deja se afla acolo.

Atacatorul a fugit apoi cu toti banii gasiti, adica 17.000 de lei.

Conform sursei citate, cele doua femei au reusit singure sa iasa din baie, demontand niste piese ale usii. Femeile i-au anuntat apoi pe reprezentantii firmei de paza, care la randul lor au informat Politia.

0 comentariu

laur 27-05-2010 - 07:12

Deoarece PARTIDUL COMUNISTILOR este sustinut de MINORITATILE RUSE SI GAGAUZE ETC care sunt cam 25% din populatia tari SI MAREA MAJORITATE A LOR URASC CE ESTE DIN ROMANIA (in frunte cu anti – moldoveanul voronin), IL MAI VOTEAZA BATRANI NOSTALGICI, OAMENI CARE VOR CA STATUL SA LE OFERE TOTUL si alti.
POPULATIA INTELIGENTA DE ACOLO ORI NU MERGE LA VOT, ORI NU SUNT DESTUI CA SA OBTINA IN PARLAMENT MAJORITATEA.

laur 27-05-2010 - 07:15

Acolo MEDIA DE LIMBA RUSA are o raspandire mult mai mare, ESTE ASCULTATA DEOARECE REUSESTE SA MINTA LUMEA, IAR TELEVIZIUNILE, RADIOURILE, ZIARELE CE VIN DIN RUSIA SI UCRAINA (unde libertatea presei este la pamant) MINTE LUMEA, O TINE DEPENDENTA USOR.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult