Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A împuşcat un poliţist: Bebe Carabină, reţinut de procurori

A împuşcat un poliţist: Bebe Carabină, reţinut de procurori

scris de M.A.
81 Afisari

Bebe Carabină, bărbatul care a împuşcat miercuri un poliţist, în zona Apărătorii Patriei, a fost reţinut de Procurorii Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti.

catuseInculpatul va fi prezentat, în cursul zilei de joi, magistraţilor Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti s-a constituit, miercuri, o cauză penală în care se efectuează cercetări în legătură cu incidentul petrecut în zona Apărătorii Patriei, soldat cu rănirea prin împuşcare a unui agent de poliţie, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

„În după-amiaza zilei de miercuri, în timp ce era urmărit de un echipaj de poliţie întrucât era cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, lipsire de libertate şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a avea permis, o persoană cunoscută drept ‘Bebe Carabină‘ a tras mai multe focuri cu un pistol ce părea a fi cu bile înspre poliţişti, rănind unul dintre aceştia”, se arată în comunicat.

Un poliţist a fost împuşcat cu un pistol cu bile de cauciuc, miercuri, în zona Apărătorii Patriei, de către o persoană căutată de oamenii legii, suspectată că ar fi săvârşit mai multe infracţiuni cu violenţă. „A fost o acţiune organizată a Secţiei 11 Poliţie pentru prinderea unei persoane suspectate de săvârşirea unor infracţiuni cu violenţă. În momentul în care colegii mei de la Secţia 11 au luat contact cu persoană respectivă, aceasta a scos un pistol cu bile de cauciuc, a tras un foc către colegii mei, moment în care ei au ripostat folosind armamentul din dotare şi au reuşit să-l imobilizeze pe suspect”, declara miercuri pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae.

El a precizat că poliţistul de la Secţia 11 a fost rănit în zona feţei, prezentând o escoriaţie la nivelul scalpului, dar că acesta este în afara oricărui pericol.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS