Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A luat foc spitalul de nebuni din Vedea

A luat foc spitalul de nebuni din Vedea

scris de D.S.S.
6 afisari

Zece persoane au fost intoxicate cu fum în timpul unui incendiu care a izbucnit, marţi seară, la Spitalului de Psihiatrie „Sfânta Maria” din localitatea argeşeană Vedea, întreaga clădire fiind evacuată.

Cele zece persoane intoxicate, dintre care patru erau într-o stare mai gravă, au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, a anunţat ofiţerul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, locotenent Mădălina Epure. Toţi cei 137 de pacienţi aflaţi în clădirea în care a izbucnit incendiul au fost evacuaţi, ei fiind mutaţi provizoriu într-un alt pavilion al spitalului, conform aceleiaşi surse.

Incendiul a fost observat într-o sală de mese, încăperea în care se aflau mai mulţi pacienţi fiind invadată de fum. La faţa locului au intervenit trei autospeciale cu apă şi spumă, iar incendiul a fost lichidat în mai puţin de o oră.

Poliţiştii şi pompierii au deschis o anchetă pentru stabilirea cauzelor incendiului. Din primele cercetări a reieşit că focul a izbucnit într-o încăpere de lângă sala de mese, cel mai probabil de la un cablu electric defect.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult