Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A mai dispărut un “joint” venture

A mai dispărut un “joint” venture

scris de M.A.B.
7 afisari

Un grup bucureştean specializat în “popularizarea” cânepei în rândul tinerilor prezenţi la concerte şi manifestări sportive a fost destructurat de poliţiştii bucureşteni.


Canabis

Foto: tokeofthetown.com


În cadrul acţiunii organizate de BCCO-Serviciul Antidrog, coordonată de DIICOT Bucureşti, au fost efectuate opt percheziţii şi o acţiune de prindere în flagrant. De asemenea, opt membri ai reţelei au fost arestaţi pentru 29 de zile. Investigaţiile au durat trei luni iar operaţiunea a fost finalizată în dimineaţa zilei de 2 februarie, când, în baza autorizaţiilor de percheziţie obţinute de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii antidrog, cu sprijinul S.I.A.S., au desfăşurat şapte percheziţii la domiciliile şi reşedinţele suspecţilor. În noaptea de 2 spre 3 februarie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti–Serviciul Antidrog au continuat cercetările, reuşind prinderea în flagrant, în sectorul 1, a unui alt membru al grupului, în timp ce vindea 5 grame de canabis cu suma de 300 de lei. În locuinţa acestuia, au mai fost descoperite încă 15 grame.

În total, la percheziţii, au fost descoperite şi ridicate aproximativ 100 grame de canabis, 6 telefoane mobile şi 6 cartele SIM, materiale folosite la porţionarea, ambalarea şi consumul drogurilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult