Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A murit a treia victimă a lui Huidu. Huidu vrea la un spital din Bucureşti

A murit a treia victimă a lui Huidu. Huidu vrea la un spital din Bucureşti

scris de M.I.
3 afisari

Ion Garbiş, de 57 de ani, din municipiul Braşov, bărbatul care se afla în autoturismul Dacia Logan izbit de maşina lui ŞerbanHuidu, pe contrasens la Timişul de Sus, a murit în jurul orei 7.00, în urma complicaţiilor survenite.

În urma accidentului, Ion Garbiş a fost grav rănit, fiind în comă indusă, la secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean Braşov, după ce a suferit traumatisme toracice şi craniene, având şi o hemoragie internă. El a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. Şerban Huidu şi soţia lui vor fi aduşi, luni, de la Spitalul Judeţean Braşov în Capitală, cel mai probabil la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti, a declarat pentru Mediafax managerul unităţii medicale bucureştene, Cătălin Cârstoiu.

Medicul Cătălin Cârstoiu a spus că a fost contactat încă de duminică seara de medicii braşoveni cu privire la transferul lui Şerban Huidu, a soţiei lui şi a bonei copiilor acestora. Luni dimineaţă, Şerban Huidu se află în continuare internat la Spitalul Judeţean Braşov. Şerban Huidu a suferit un traumatism cranian minor, fără a avea pierderi de memorie, declara, duminică, managerul SMURD Braşov, Cristina Vecerdi, care preciza că realizatorul TV nu urma nicio medicaţie.Conform unor surse medicale, Huidu ar fi cerut să fie transferat la un spital din Capitală. Cătălin Cârstoiu a mai spus că soţia lui Şerban Huidu şi bona ar putea fi internate în Clinica de ortodie a SUUB.

Managerul SUUB a precizat că până la această oră nu a fost informat dacă o ambulanţă a plecat cu cei trei de la Braşov spre Bucureşti. Până în prezent, conducerea Spitalului Judeţean Braşov nu a făcut nicio declaraţie oficială referitoare la starea lui Huidu şi la durata spitalizării acestuia.

1 comentariu

Boss 17-10-2011 - 22:58

vai de capu lui

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult