Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A omorât în bătaie copilul de trei ani al concubinei

A omorât în bătaie copilul de trei ani al concubinei

scris de C.P.
3 afisari

Un bărbat de 32 de ani din comuna doljeană Moţăţei a fost reţinut, pentru 24 de ore, în baza unei ordonanţe emise de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

foto:Agerpres

El este acuzat că ar fi ucis în bătaie copilul de trei ani al concubinei sale, Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, procurorul Magda Bădescu, a declarat, pentru Agerpres, că Nicolae Cristian este cercetat pentru omor calificat. Bărbatul urmează să fie prezentat în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
Un copil de trei ani a murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a fost bătut de concubinul mamei sale aflat în stare avansată de ebrietate. Sub influenţa alcoolului, bărbatul de 32 de ani şi-a luat la bătaie concubina, însă aceasta a fugit de acasă şi a lăsat copilul de trei ani cu bărbatul. Supărat pe faptul că femeia plecase de acasă şi că micuţul plânge, Nicolae Cristian a început să îl lovească pe copil cu mai multe obiecte contondente, până când acesta a murit.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult