Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A spart magazinul de arme la 17 ani

A spart magazinul de arme la 17 ani

scris de A.B.
8 afisari

Un tânăr de 17 ani, suspectat că a spart vineri seara magazinul Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din centrul municipiului Reşiţa de unde a sustras câteva arme, a fost reţinut de poliţişti.

A spart magazinul de arme la 17 ani

Tânărul este cunoscut ca având antecedente în ceea ce priveşte furturile, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, Ancuţa Cărbunaru. ‘În urma cercetărilor s-a descoperit că este vorba de trei arme cu aer comprimat şi două veste. Tânărul spune că a făcut acest gest din cauză că era băut şi nu a realizat ce face’, a declarat, pentru Agerpres, Ancuţa Cărbunaru.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat vineri seară, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că dintr-un magazin situat în centrul municipiului Reşiţa au fost sustrase bunuri. La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă formată din criminalişti, lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase şi poliţişti de investigaţii criminale, care, în urma cercetărilor efectuate, au constatat faptul că o persoană necunoscută a spart geamul de la vitrina magazinului de unde a sustras bunuri.  Camera de supraveghere a unui bar situat în apropierea magazinului AJVPS surprinsese imaginea unui bărbat îmbrăcat în blugi şi o geacă de culoare neagră.

arme,magazin,spart,criminalisti,furt,spart,resita,vanatori,pescari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult