Acasa Actualitate-InternaInvestigatii A trimis ambulanţa. Cum a intuit Ioan Rus că Adrian Năstase vrea să se sinucidă

A trimis ambulanţa. Cum a intuit Ioan Rus că Adrian Năstase vrea să se sinucidă

scris de M.A.
4 afisari

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a intuit, în urma unei convorbiri telefonice, că Adrian Năstase vrea să se sinucidă, aşa că a trimis o ambulanţă în Zambaccian.

A trimis ambulanţa: Cum a intuit Ioan Rus că Adrian Năstase vrea să se sinucidă

A trimis ambulanţa: Cum a intuit Ioan Rus că Adrian Năstase vrea să se sinucidă

Adrian Năstase i-a spus foarte clar lui Ioan Rus că nu are de gând să meargă la închisoare şi că nu vrea să părăsească domiciliul. La insistentele ministrului ca toata procedura ridicarii de la domiciliu sa se desfasoare in termeni agreati de comun acord, Adrian Năstase ar fi spus: “N-are nici un rost sa insisti. Eu nu voi ajunge in arest. Voi decide singur ce am de facut”, scrie Radu Tudor, pe blogul sau.

Din aceasta convorbire, Ioan Rus a înţeles că Adrian Năstase are de gând să se sinucidă, aşa că trimis echipajul de Poliţie şi o ambulanţă.

De asemenea, scrie sursa citată, Ioan Rus l-a anunţat pe Victor Ponta că ceva este în neregulă cu Adrian Năstase şi că acesta ar putea să se sinucidă.

2 comentarii

vic 21-06-2012 - 17:47

bade’ rus ,psd.ul gindeste anticipat si membrii o intuiesc rapid cind e vorba de apararea prea cinstitilor membrotei’ da’ partid ,..apropoo” ,citi psd.isti sint la pirnae pentru prea cinstitele afaceri din care au obtinut agoniseli’ si cheltuieli maxime ,avind venituri modeste,…

maria 21-06-2012 - 20:06

sunt destui psdisti nu sunt adevaratii hoti acolo pedelacii mai nou azi s-a inchis definitiv DOSARUL ALRO, unde e furaciune mare , mare de tot!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult