Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident. Cinci persoane au fost grav rănite la Vărădia

Accident. Cinci persoane au fost grav rănite la Vărădia

scris de M.I.
7 afisari

Cinci persoane au fost grav rănite, duminică dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod, pe DN7, în zona localităţii arădene Vărădia, traficul rutier fiind blocat în urma producerii accidentului.

Accidentul a avut loc pe DN7 Arad – Deva, la kilometrul 467, în zona localităţii arădene Vărădia, unde un autoturism Volskwagen Golf în care se aflau cinci persoane, toţi bărbaţi, s-a izbit de un cap de pod, transmite Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, George Pleşca, toate cele cinci persoane aflate în maşină au fost grav rănite, iar două dintre acestea erau încarcerate, pentru scoaterea lor intervenind echipajul ISU.

La faţa locului au ajuns patru ambulanţe de la SMURD şi Serviciul Judeţean de Ambulanţă, patru dintre răniţi fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Arad. Pentru cel de-al cincilea rănit, aflat în stare foarte gravă, a fost solicitat elicopterul SMURD.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, circulaţia în zona producerii accidentului este blocată pe ambele sensuri.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult