Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident cu 10 răniţi între Codlea şi Hălchiu

Accident cu 10 răniţi între Codlea şi Hălchiu

scris de M.I.
2 afisari

Zece persoane au ajuns la spital, însă doar una a rămas internată, în urma unui accident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică pe DJ 112A, între localităţile braşovene Codlea şi Hălchiu, după ce şoferul unui microbuz a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un copac de la marginea şoselei.

Accident grav

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23.00 pe DJ 112A, la kilometrul 22+300 metri, după ce un buzoian de 24 ani, care conducea un microbuz din direcţia Hălchiu către Codlea, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, curbă la dreapta şi carosabil umed, a pierdut controlul volanului şi autovehiculul condus de el a părăsit carosabilul şi a intrat într-un copac.

În urma impactului, o persoană a fost grav rănită, iar alte nouă au suferit răni uşoare, însă nu au necesitat internarea. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a unui pasager de 49 ani aflat în microbuz, care a rămas internat în spital şi rănirea uşoară a conducătorului auto şi a altor opt pasageri care au fost transportaţi la spital, unde nu au rămas internaţi. Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul„, a spus comisar şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult