Accident cu noroc

scris de Marin Neacșu
131 afisari

Sâmbătă, 28.04.2012, în jurul orei 12.50,în cartierul Cernele al Craiovei a avut loc un accident de circulaţie mai puţin obişnuit.

masina accidentUn cetăţean, la volanul maşinii sale circulând dinspre Breasta înspre Craiova a ieşit pur şi simplu în decor pe partea dreaptă retezând un stâlp de lemn, sărind peste un şanţ de un metru adâncime şi 1,5m lăţime. Distrugătorul bolid nu s-a oprit aici, a trecut prin gardul metalic al unui cetăţean, a intrat în curtea acestuia, a mai retezat un stâlp de la bolta de viţă a cetăţeanului după care s-a oprit în gardul de ciment care despărţea proprietatea cetăţeanului de cea a vecinului.

Un lucru bun este că nimeni nu s-a aflat în calea maşinii nărăvaşe, astfel accidentul nu a avut victime. Nici măcar şoferul nu are nici măcar o zgârietură. Acesta a povestit oamenilor că ar fi avut numai 70 km pe oră şi spunea că accidentul s-a întâmplat din cauza unei gropi în asfalt pe care un autoturism din faţa sa a încercat să o ocolească pe partea stângă fapt ce l-a determinat pe el să ia volan dreapta pentru a evita groapa şi maşina din faţă care micşorase viteza pentru ocolirea gropii.

masina stalp cabluriUnii martori susţin că totuşi făptaşul ar fi avut o viteză mai mare. Organele de anchetă vor stabili probabil viteza şi cauzele accidentului. Spun probabil, pentru că deşi la faţa locului se aflau doi poliţişti cu o maşină aceştia stăteau cu mâinile la spate, nu marcaseră zona, nu făceau măsurători, nu discutau cu făptaşul sau martorii, nici măcar nu luau măsuri pentru a preîntâmpina un alt accident.

De dirijarea circulaţiei se ocupau cetăţenii din zonă, firele probabil cu electricitate erau întinse pe jos, iar un cetăţean le ţinea deasupra capului ca să poată trece maşinile care se aflau în circulaţie. Ce se poate spune, decât că a fost un accident cu noroc totuşi pentru că dacă era mai grav, cu poliţia de faţă cu mâinile la spate, nu aveam nici un ajutor. Dacă la Constanţa pompierii privesc cum se duce la fundul mării un cadavru, la Craiova poliţiştii de ce nu ar privi cum cetăţenii se chinuie să degajeze drumul?

3 comentarii

digital 29-04-2012 - 10:40

Craiova,un nou Triunghi al Bermudelor?!

polițiștii,poate au aflat că ministrul lor tocmai fusese demis prin moțiune și luau și ei,o pauză!!!!

neacsum 29-04-2012 - 11:16

Craiova , un taram la celor mai ciudate specimene ..de la Solomon la Gust, Netoiu,Staicu, Caiac, Raducanoiu, etc.

digital 29-04-2012 - 11:18

hahaha!
bună,asta!mi-a plăcut!
eradicați-i,pe cretini!!!!!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS