Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident cu răniţi pe DN1. Trafic restricţionat în zona Băneşti

Accident cu răniţi pe DN1. Trafic restricţionat în zona Băneşti

scris de A.P.
1 afisari

În urma unui accident rutier în care au fost implicate un microbuz de transport călători şi o autoutilitară, trei persoane au fost, marţi, rănite.

Accident cu răniţi pe DN1. Trafic restricţionat în zona Băneşti

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul rutier a avut loc pe DN 1, în localitatea prahoveană Băneşti, în eveniment fiind implicate un microbuz cu persoane şi o autoutilitară care se deplasau pe sensul de mers Braşov-Ploieşti. ‘Microbuzul în care se aflau zece pasageri şi şoferul efectua o cursă pe ruta Câmpina-Măgureni. Se pare că de vină pentru producerea accidentului este şoferul autoutilitarei, care nu a păstrat distanţa regulamentară în mers faţă de microbuzul care se afla în faţă, ambele autovehicule deplasându-se pe acelaşi sens. În urma impactului, doi pasageri din microbuz şi şoferul vinovat au fost răniţi‘, a declarat, pentru Agerpres, Raluca Brezeanu.
Iniţial, reprezentantul IPJ a afirmat că, potrivit primelor date obţinute de la faţa locului, toţi răniţii erau din microbuz.  Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate, fiind restricţionat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult