Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident pe DN 2. A murit vicepreşedintele PNL Buzău, Faust Negru

Accident pe DN 2. A murit vicepreşedintele PNL Buzău, Faust Negru

scris de L.M.
12 afisari

UPDATE, ora 20,40 – Vicepreşedintele PNL Buzău, Faust Negru a murit luni seara într-un accident rutier pe DN2, la ieşirea din Buzău.

În accident au mai fost grav rănite alte două persoane. ‘Din cercetările efectuate la faţa locului rezultă că un buzoian în vârstă de 56 de ani a efectuat o manevră de întoarcere pe linie continuă, iar autoturismul său a fost lovit de alte două autoturisme care se deplasau către muncipiul Buzău’, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar Florina Crucianu. Potrivit sursei citate, impactul deosebit de violent s-a soldat cu decesul conducătorului imprudent şi cu rănirea altor două persoane, aflate într-una dintre maşinile implicate în accident. Circulaţia în zonă a fost restricţionată mai bine de o oră, timp în care, pe ambele sensuri de mers, s-au format cozi de maşini care au depăşit doi kilometri.

Faust Negru, în vârsta de 56 de ani, era vicepreşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Buzău, fiind ales în aceasta funcţie în anul 2009.

————————————————————————–

O persoană a decedat, iar alte două au fost grav rănite în urma unui accident produs luni seara pe DN 2 la ieşirea din Buzău.

Accident cu un mort şi raniţi pe DN 2

În accident au fost implicate trei autoturisme,. ‘Un şofer şi-a pierdut viaţa după ce a încercat să efectueze o manevră de întoarce pe Drumul naţional 2. Automobilul acestuia a fost lovit în plin de alte două autoturisme care veneau din sens opus’, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, comisar Florina Crucianu. Potrivit sursei citate, în urma impactului, şoferul primului autoturism a decedat, iar alţi doi pasageri dintr-un automobil cu care acesta a intrat în coliziune au fost grav răniţi, fiind transportaţi la Spitalul judeţean de Urgenţă Buzău.

2 comentarii

Chris P. 19-12-2011 - 18:40

pe o vreme ca asta si la cati dementi sunt pe strazi e o minune sa nu fii implicat intr-un accident…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult