Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident cumplit de circulaţie pe DN 1B, la Bucov. Trei morţi şi şase răniţi

Accident cumplit de circulaţie pe DN 1B, la Bucov. Trei morţi şi şase răniţi

scris de D.S.S.
0 afisari

UPDATE- Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 18:00, în judeţul Prahova, traficul rutier a fost reluat normal pe DN1B Ploieşti – Buzău, în zona Bucov.Cinci maşini au fost implicate, luni după-amiază, într-un accident pe DN 1 B, judeţul Prahova. Trei persoane au murit pe loc, iar alte două  au decedat la spital. au fost implicate într-un accident care s-a petrecut în zona localităţii Bucov, pe DN 1 B Ploieşti-Buzău. La faţa locului se află echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ale Poliţiei şi SMURD.

Patru autoturisme şi o autoutilitară

„Trei persoane au decedat şi alte şase au fost grav rănite. Dintre pasagerii care au supravieţuit, câţiva se află în stare critic, pentru că leziunile foarte grave le pun viaţa în pericol. O echipă de cercetare a ajuns la faţa locului pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Traficul rutier este restricţionat pe sensul de deplasare Buzău- Ploieşti„, a declarat Radu Daniel, purtător de cuvânt al IPJ Prahova.

Traficul pe DN 1 B, pe sensul de mers Buzău-Ploiești, se desfășoară cu dificultate, iar coloana de mașini formată din cauza accidentului se întinde pe mai bine de doi kilometri. Zona în care s-a petrecut tragicul accident este cunoscută pentru evenimentele rutiere negative.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult