Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident de microbuz. Mort şi răniţi

Accident de microbuz. Mort şi răniţi

scris de A.H.
74 Afisari

Un grav accident de circulaţie s-a produs miercuri seara, pe DN 17, în localitatea suceveană Poiana Stampei, în urma căruia o persoană a murit, iar alte şapte au fost rănite.

Accident grav în Bacău. Un microbuz a intrat în copacPurtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a precizat, că miercuri, în jurul orei 18.30, un microbuz înmatriculat în Franţa s-a răsturnat pe DN 17, în zona localităţii sucevene Poiana Stampei, potrivit Mediafax. Şoferul microbuzului a murit, iar trei dintre cei şapte pasageri răniţi au fost stabilizaţi în ambulanţe.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat la rândul său, că şoferul microbuzului a fost descarcerat de un echipaj al Detaşamentului din Vatra Dornei. De asemeena, medicii de pe ambulanţă care au ajuns la faţa locului au încercat să îl resusciteze, dar fără niciun rezultat, bărbatul fiind declarat decedat. Alin Găleată a mai spus că trei dintre cei şapte pasageri răniţi au fost stabilizaţi în ambulanţe, fiindu-le acordat primul ajutor.

Trei ambulanţe din Bistriţa Năsăud, trei ambulanţe din Vatra Dornei şi un echipaj SMURD din Câmpulung Moldovenesc au ajuns la locul accidentului.

Ionuţ Epureanu a precizat că accidentul s-a produs din cauza ploii şi a vitezei neadaptate într-o curbă. Pasagerii din microbuz sunt din Republica Moldova. După identificarea acestora s-a stabilit că aceştia sunt de fapt din Cernăuţi, Ucraina.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS