Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav cu 15 răniţi din Partida Romilor

Accident grav cu 15 răniţi din Partida Romilor

scris de A.P.
1 afisari

Un grav accident rutier a avut loc, duminică, pe drumul european E574 Craiova – Piteşti, după ce un tir s-a ciocnit cu un autocar în care se aflau 39 de persoane.

Potrivit primelor informaţii aproximativ 15 persoane sunt rănite, anunţă Mediafax.Un accident rutier a avut loc pe drumul european E 574 Craiova – Piteşti, între un tir şi un autocar. Şoferul autocarului care mergea de la Drobeta Turnu Severin spre Craiova a intrat pe contrasens şi s-a izbit de tir-ul care venea dinspre Slatina spre Craiova.

În autocar se aflau 39 de persoane, membri ai partidei Romilor, care mergeau la Slatina, la o întâlnire cu deputatul Nicolae Păun.

Potrivit cadrelor medicale, până la ora transmiterii acestei ştiri, şapte ambulanţe au plecat la faţa locului.

Primele informaţii arată că ar fi în jur de 15 răniţi, până la acest moment şapte dintre ei fiind deja transportaţi cu ambulanţele la spital.

Alte câteva persoane rănite sunt întinse pe un câmp, pe marginea drumului, aşteptând să fie preluate de echipajele medicale.

1 comentariu

OLTEAN 18-07-2011 - 11:44

Partida romilor, partida nemernicilor, cei mai hoti si cei mai nenorociti, auzi, Sandu Curt presedinte cand asta zis Tutu e o jigodie ordinara, cati copii de la leagan a scos afara fetele la prostitutie si baietii pt organe, el si frate-su Daniel, cu copiii lui frate-su Florin cate carduri a falsificat si a furat, cate masini au furat din afara, acum e presedinte, presedinte la ce, la marsavii si hotii, la puscarie cu toti, familie de nemernici

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult