Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav cu tramvaie la Iaşi (video)

Accident grav cu tramvaie la Iaşi (video)

scris de C.F.V.
69 afisari

Două tramvaie s-au ciocnit luni în intersecția dintre strada Gării și Arcu din Iaşi. Nouă persoane au fost rănite ușor. Patru pasageri din tramvai au fost transportaţi la spital.

Accident grav cu tramvaie la Iaşi

Accident grav cu tramvaie la Iaşi (foto ziaruldeiasi.ro)

Reprezentanţii poliţiştilor au spus că în accident au fost rănite patru persoane, dintre care trei femei şi un bărbat. Una din ipotezele producerii accidentului este căderea de tensiune. Tramvaiul 6 urca dinspre Gară spre Centru. Înainte de a ajunge la Tarom, frânele n-au mai funcţionat, iar tramvaiul a luat-o la vale cu spatele, ciocnindu-se cu un tramvai care venea tot dinspre Gară, informeaziaruldeiasi.ro. În urma impactului dintre cele două tramvaie, mai multe persoane au fost rănite. Patru dintre victime au fost transportate la spital.

„Echipajele SMURD au intervenit. În Unităţile Primiri Urgenţe au ajuns patru persoane, iar unul dintre accidentaţi a fost dus la Secţia de Neurochirurgie. Toţi sunt stabili”, a declarat, la România TV, Diana Cimpoeşu, coordonator SMURD Iaşi.

Vatmanul primului tramvai care urca pe o pantă susţine că a fost o pană de curent şi nu a mai putut să frâneze. Al doilea vatman a spus că a văzut că vine celălalt tramvai peste el, însă nu a mai avut ce să facă pentru a evita coliziunea.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult