Accident grav de circulaţie la Lipova - 7 morţi | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Accident grav de circulaţie la Lipova – 7 morţi

Accident grav de circulaţie la Lipova – 7 morţi

scris de D.S.S.
1 afisari

Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă seară pe DN 7, între localităţile Lipova şi Otvoş, în urma căruia şapte persoane care se aflau într-un autovehicul au murit, iar alte două sunt grav rănite.

Accident grav

Accidentul s-a produs puţin după ora 18,00, pe drumul naţional DN 7 Arad – Deva, între localităţile Lipova şi Odvoş, în accident fiind implicate un autoturism monovolum Fiat Ullyse înmatriculat în Italia şi un autotren înmatriculat în România, în judeţul Ilfov. Din motive necunoscute încă, la un moment dat, autoturismul care venea dinspre Deva, îndreptându-se din câte se pare spre frontiera româno-ungară, a trecut pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu autotrenul care circula regulamentar spre Deva’, a declarat pentru Agerpres comisarul Dorin Goilean, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Arad, care s-a deplasat la faţa locului împreună cu comisar şef Stelian Manciu, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

În urma primelor cercetări, s-a stabilit că accidentul s-a produs din vina şoferului atototurismului Fiat Ullyse, în care se aflau în total 9 persoane. Se presupune că acesta, fiind foarte obosit, ar fi adormit la volan, iar maşina a ajuns pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR care circula regulamentar. În urma coliziunii, au decedat 7 dintre cei 9 pasageri aflaţi în autoturism, alte două persoane fiind accidentate. Victimele au fost aruncate din autoturism, pe carosabil. Şoferul automarfarului a fost rănit uşor, nefiind necesară transportarea sa la SCJU Arad, pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit primelor date, victimele accidentului erau angajaţi ai unei firme de construcţii din Deva. Ei se întorceau acasă, de la muncă, şoferul autoturismului fiind şi el din Chesinţ, la fel ca şi celelalte victime. Traficul pe DN7 a fost reluat pe ambele sensuri de mers, după ce a fost blocat în urma accidentului, mult de o oră.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult